Olej rycynowy 100ml kosmetyczny

21,00

1 w magazynie (może być zamówiony)

Kategorie: ,

Opis

Składniki: olej tłoczony na zimno z nasion rącznika pospolitego
Sposób użycia:
Na oczyszczoną twarz, szyję, dekolt, ciało należy zaaplikować olej, a następnie delikatnie wmasować.
Do użytku zewnętrznego. Jeśli produkt dostanie się do oczu, wypłukać dużą ilością czystej wody.

Szczegółowe informacje o produkcie:
Olej rycynowy to produkt tłoczony na zimno z nasion rącznika pospolitego. Jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Stosunkowo wolno wchłania się.
W niskiej temperaturze olej może tężeć.
Do stosowania na twarz, szyję, dekolt, ciało.
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Opakowanie:
Brązowe butelki z podajnikiem i atomizerem (pojemność 100 ml).
Butelka farmaceutyczna z brązowego szkła ze szklaną pipetą i ssawką, zapakowana w kartonik zewnętrzny ( pojemność 50 ml).
Kraj pochodzenia: Francja

Olej rycynowy 100ml kosmetyczny

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej rycynowy 100ml kosmetyczny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Twój koszyk

Koszyk jest pusty

Podsumowanie
zł0.00
Zatwierdź